„Протестна мрежа“ иска гея Тафров за шеф на ООН. Прави чест на Борисов, че подкрепя Бокова. Нормалните българи трябва да я подкрепят, въпреки скепсиса към семейството й

Ако има достоен за генерален секретар на ООН българин, той се казва Стефан Тафров”. Това споделят от вчера по стените си във Фейсбук видни членове на „Протестна мрежа”. Като Асен Генов.

Споделят и снимки на Бойко Борисов и Ирина Бокова с надписи „Боко и Боковица”. Борисов е подложен на кръстосан огън, защото заставал зад кандидатурата на Бокова за шефка на ООН, а Бокова била наследница на пещерни комунисти…

Всъщност не е изненада, че хора като Генов застават не зад когото да е, а зад Тафров. Не бихме се изненадали и ако застанат пред него. За гей приключенията на Тафров като дипломат се носят легенди. И чуждата преса е писала за тях. Така че той наистина би бил достойна номинация на „Протестна мрежа”.

Встрани от протестърите и тяхната идиотия обаче, нормалните българи трябва да подкрепят Ирина Бокова във важното изпитание, което й предстои. Тук въпросът не е дали е комунистка, червена, синя, пембена. Въпросът не е и дали я харесваме в персонификацията й като политик. Въпросът е, че тя е сред наистина малцината успели и реализирали се нашенци в чужбина.

Кога друг път сме имали шеф на толкова престижна световна организация като ЮНЕСКО? Георги Димитров е оглавявал Интернационала и…толкоз.

Кунева и Кристалина Георгиева станаха еврокомисарки по квота. Бокова бе избрана. Нека сега превърнем кандидатурата й за ООН в кауза, дори да сме скептици спрямо семейството й, баща й, племенника. Нека се покажем за минутка българи и да спрем с простотиите ала „Асен Генов”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*