Иван Костов, Доган и Държавна сигурност продължават да управляват България. В тандем. Това е задкулисието, това е моделът „Кой“

С 3, 2 процента, ако изборите са днес (според най-новото проучване на „Медиана”), Реформаторския блок овладява България.

Получават всичко, което са поискали. Имат 7 министри при безпрецедентно ниска обществена подкрепа.

Сега и главният секретар Лазаров подаде оставка. Следва Писанчев. Защо тогава беше целият цирк онзи ден, защо беше оставката на Вучков?

Впрочем, като казваме „Реформаторски блок”, трябва да поясним, че говорим преди всичко за Радан Кънев и остатъците от партията на Костов. Очевидно е, че другите в „Блока” – Кунева, Лукарски и прочие, не изповядват същите позиции.

„Писанчев е професионалист, работя отлично с него”, казва Лукарски.

Същото казват и американците.

Защо тогава Писанчев си отива? Защото Радан Кънев и Атанас Атанасов искат така.

Ерго – Иван Костов се е върнал на власт.

Пълзящият преврат продължава.

И никой няма воля да го спре. Лидерът на БСП Михаил Миков, да речем, се е спотаил в миша дупка. Вече трети ден не взима отношение по кризата във върховете на държавата.

Съществува ли парламентарна демокрация, при която опозицията не би се възползвала от раздор сред управляващите, от оставката на цял вътрешен министър?

Писал съм го и преди – омерта на негодници.

Подплашен и безпринципен ГЕРБ.

Рекетьорски Реформаторски блок.

Хулигански инфантилизъм в „Атака” и Патриотичен фронт, които ежедневно се псуват из парламента.

АБВ, което бламира лидера си, защото…станала грешка.

И накрая – традиционният победител! Агата от Бояна, който размества фигурите, според както му е кеф, и ръкопляска на българските сеири.

Иван Костов, Ахмед Доган и мимикриращите ченгета от ДС бунят отечеството вече 25 години в синхрон, симулирайки враждебност. Това е задкулисието, това е моделът „Кой”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*