Не Мая, Кака Цона трябваше да е омбудсман

Абсолютните и неподправени кретени от „Протестна мрежа“ се опитали да попречат на Мая Манолова да встъпи в длъжност като омбудсман. Блокирали офиса й.

Мая е сред малцината „мъже“ в българската политика. Готин човек с характер, стил, позиция и плам. Премина през жестоко лично изпитание, изправи се, стъпи на крака и сега се връща към служебните си задължения.

Платените промити мозъци не се интересуват нито от драмата й, нито от безспорните качества, които притежава. За тях тя е ОмбудсМая – тъпо заклинание от примитивна фейсбук пропаганда.

Опитът за погром от днес е поредната опорна точка от всекидневния им график за рушене на държавата.

Най-смешното е, че липсват каквито и да е професионални аргументи срещу Мая. Била „комунистка” и „крепител на модела КОЙ”. Защитавала кабинета на Орешарски и…дотук. Друго си е да бяха избрали за омбудсман Кака им Цона, светинята на гражданските права и свободи…

Истинските комунисти всъщност са те. И не комунисти, а пещерни сталинисти. Двайсетина безхаберни, безработни, комплексирани, декласирани в социален и морален план елементи на хранилка в „Америка за България”.

Позволихме им да подменят реда и приоритетите в обществото и сега Бог да пази България, ако се докопат съвсем до властта.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*