Радан – премиер, Христо Иванов – главен прокурор, Асен Генов – културен министър, Прокопиев – управител на БНБ. А Пеевски в затвора. Ех, дано…

Радан Кънев – от нагъл по-нагъл!

Обяснил сутринта: „ГЕРБ насила ни дават избиратели с тази пенсионна реформа. Социологическите проучвания сочат, че половината от избирателите на ГЕРБ ще гласуват за нас, ако ги заподозрат в комбинации с ДПС“

Брех! Посмали малко – половината избиратели на ГЕРБ едва ли не само чакат Бойко да се издъни и веднага хукват при Радан.

И кои са тия „социологически проучвания“? Аз не съм чел такива данни, сигурно са за вътрешна употреба на Реформаторите и са подадени от Лабораторията на Командира.

Владислав Горанов не му бил на нивото на Радан, затова нямало да разговаря повече с него. „Не му бил на нивото“?! И кое му е нивото? Кой е този Радан Кънев, аз допреди година не го бях чувал, предполагам, че е непознат извън реститутските квартали на София и по-големите градове.

В Кирово, нашето странджанско село, да речем, със сигурност не са го чували. Не са чували и Реформаторите като цяло. Не се шегувам – тези иначе амбициозни и интелигентни момчета с болшевишки плам в очите са тотално неизвестни и неразпознаваеми в поне две трети от татковината ни.

Принципно изобщо не е сигурно, че Радан и партията му ДСБ биха успели да влязат сами в следващ парламент без Кунева, с която и без това не могат да се дишат. Засега ги крепи само страхът. Страхът, че поотделно не струват и пукнат грош, камо ли 4 процента.

И откъде тогава това самочувствие у Радан, а и у останалите публични говорители, пропагандатори, медиатори, усвоители на американски грантове, протестъри, русофоби и сие от някогашната Костова партия?

Този не му бил на нивото. На другия електоратът само чакал да дойде при него. Третия (президентът) бил длъжен веднага да наложи вето… А още е само полу-на-власт, представете си какво ни чака, ако изцяло яхне властта.

За капак Радан реши да вкара в политическата си риторика и елементи от психоанализа. По неговите думи Пеевски – този неизтребим сатрап, се изнизал от парламентарната зала със „самодоволна усмивка“, когато гласували пенсионните поправки.

Даааа, голяма работа е този Радан, цял Фройд. Пипнал го е на престъплението Пеевски. Как така ще се усмихва, при това самодоволно, мефистофелски? Я веднага в кауша, ако може заедно с Цацаров, Влади Горанов, Владимира Янева, Борислав Сарафов, Христо Динев и Георги Колев. На Бойко, ако слуша, може да му се размине с домашен арест.

Христо Иванов – главен прокурор, Москов – министър на здравеопазването и на МВР по съвместителство, Радан – премиер, а Плевнелиев президент с доживотен мандат. На Прокопиев ще дадат БНБ, а на Асен Генов – културното министерство, нали е скулптор по образование, както и Комисията по вероизповедания, понеже е съвестен кришнар.

А Богдана Карадочева, най-вярната сподвижничка на Костов от славните сини времена, ще им припява:

„Тогава, тогава, предвиждам такъв живот,че само си викам – дано, дано, дано…“

И това не е пародийна антиутопия за новата 2015 г., а реална властова опция, която се върти в промитите мозъци на „умните“ и „красивите“ активисти на победилия Протест.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*