Руската или „Ислямска“ държава е заплаха за Запада? Зверството в Париж даде отговор. Дано „грантовите“ протестъри-русофоби се засрамят

Ислямски терористи избиха 12 души в редакцията на френско списание.

Това е червена лампичка за всички „грантови интелектуалци”, „протестъри” и обикновени русофоби у нас. Нека сега поне за кратко замразят дежурните си заклинания срещу „диктатора Путин” и „особено опасната” за либералните ценности и западната цивилизация Русия.

Да водиш организирана кампания срещу най-голямата православна държава – естествен щит срещу мюсюлманския фундаментализъм, е, меко казано, суисидален рефлекс.

Руската държава или „Ислямска държава” е реалният проблем пред Западния свят? Всеки нормален с глава на раменете може да си отговори, като изгледа смразяващите кадри от днешното клане в Париж.

Когато апелирате за затягане на санкциите срещу Москва, помислете за разстреляните френски журналисти.

Когато апелирате за широко отваряне на границите ни за ислямски бежанци, пак помислете за разстреляните френски журналисти.

Друга вяра е обявила свещена война на нашата вяра. Това няма да спре, по-зле ще става. При „Ал Кайда” битката бе ограничена в локални битки из Близкия Изток или в спорадични атаки по американски посолства. При „Ислямска държава” тероризмът се разгаря по улиците на Европа. Тепърва ще се превръща във всекидневие, ще дебне подлярски зад ъгъла.

С Русия сме братя по вяра. Нямаме друг избор, освен да оцеляваме заедно в тази война. Путин в случая няма значение, на карта е поставено правото ни на живот. Това е по-важно от политическата конюнктура.

Който продължава да демонизира руснаците като стратегическа заплаха за европейските ценности, съзнателно или не съучаства в ислямския джихад срещу християнството.

Звучи патетично, но ножът е опрял до кокала. Клането в Париж е само началото. Ако губим време в интригантстване против Путин, вместо да се концентрираме срещу истинската заплаха, шансовете да се опазим като цивилизация и въобще да оцелеем са съмнителни.

5 Comments on Руската или „Ислямска“ държава е заплаха за Запада? Зверството в Париж даде отговор. Дано „грантовите“ протестъри-русофоби се засрамят

 1. Найден Николов // 08.01.2015 at 2:57 // Отговор

  Следствието е ясно, но защо никой не търси първопричината за появата на въоръжените джихадисти? Днес се излюпиха удобни историци-арабисти, които зацвилиха, че те са продукт на многовековния колониален гнет срещу иначе висококултурните в миналото араби!? И едва ли не те днес, осъзнали своето величие си отмъщават на бившите колонизатори! Ще падна! Такава идиотия могат да лансират само недоносчетата от САЩ, затънали здраво в собственото си безсилие да се справят с кашата, която забъркаха в света. Не, САЩ няма как да скрият тежката си отговорност, че създадоха както Ал Кайда, така и Ислямска държава като свои многоцелеви оръжия. Колкото до Русия като една основна цел – това е известно и на племената от амазонските джунгли, но след провала на Обама да запали фитила на войната в Украйна и ангажира Русия в изтощителен конфликт, сега той насочи своето ислямско войнство към ЕС, за да парализира Европа икономически, духовно и политически. И колкото и да е тъпо, негрото за сега успява – европейците се уплашиха. Иначе щяха да предприемат масови арести на ислямистки групи по списъци, които с години събират прах в полицейските шкафове. Но не би – батко негро няма да одобри такива волности

 2. инж.Надежда Михайлова // 08.01.2015 at 19:48 // Отговор

  Не им е трябвало да карикатурят чужда вяра и техния Бог.Майсторлък е да карикатуриш свои,а не чужди.И баба знае да карикатури чужди.

 3. Ето и нещо добро от често оплювания Недялко! Особено за Русия и общата битка, срещу ислямския фанатизъм, поздравления!

 4. Борис Тодоров // 12.01.2015 at 0:38 // Отговор

  Ало русофилите – още един път доказахте че сте зомбита. Това което се случи във Франция не е само смъртта на 17 или 18 човека. Това е сблъсък на свободолюбивия човешки дух с фанатизма. Въобще не сте в час щом сравнявате Руските изцепки с това което стана в Париж. Наистина е жалко , че чак толкова сте зомбирани !!!! Само да ви припомня. на „11 септември“ загинаха повече от 3000 човека . В Мадридското метро също доста загинаха. Случайно да сте забелязали че света не реагира по същия начин както сега….. Наистина ли русофилите сте такива зомбита ???

 5. Наистина, не беше необходимо бездарните журналисти да бъдат убити. Само му нарастна славата на мизерното списание.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*