По мълчанието за Костов ще ги познаете

Цялата прогресивна общественост и свободните медии мълчат като мушнати гайди за аферата с договора-менте на Костов в КТБ.

Протестърите, независимите разследващи журналисти с контакти в Брюксел и „Репортери без граници”, зелените активисти, десебарите, свободните медии тип „Капитал”, развълнуваните от всяка неправда сутрешни телевизионни блокове, честните блогъри…изобщо всички умни, интелигентни и красиви екземпляри от по-добрата България!

Бой по Пеевски и ПИБ, скатаване за „наште хора”, „правилните олигарси”.

А сюжетът тепърва ще се разгаря: Костов си подменил договора от преференциален на обикновен, за да си прибере гарантираната сума от 100 000 евро! Този огън няма как да угасне, колкото и да го смълчават.

Какъв вой до Бога нададоха заради милионите на Вежди Рашидов, който си направил цесия да ги спаси! Как подпукаха банковата чиновничка Кордовска, че изтеглила влога си малко преди краха на банката!

Нищо, че в случая става дума за лични спестявания, а в случая с Костов – за далавера на гърба на измамените депозанти. Важното е коя е мишената и дали има интифа за отстрелване или за снишаване.

По мълчанието за Костов ще ги познаете. По мълчанието за прокурорските разследвания срещу Прокопиев също ще ги познаете. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*