Росковци-московци на гей парад с подкрепата на Кабан. Прав е Бойко: трябва да си пИдал в нашата скапана държавица…

Бойко го казва най-точно на записа от Банкя: за да просперираш в нашата клета държавица, трябва да си пИдал.

17 посланици от западния свят подкрепили и защитили в специална декларация предстоящия гейпарад в София.

Че го подкрепят, най-вече финансово, е ясно отдавна. Но от кого го защитават? Излиза, че от нас, хетеросексуалните.

Педерастията се издига в евроатлантическа ценност. А ние се заблуждавахме, че членуваме в Европейския, не в ЕвроГейския съюз…

Истината е, че досега в България не е съществувала дискриминация по сексуална линия. Но вече съществува – обратните са превърнати в норма, нормалните сме малцинство.

Щом не съм гей, трябва да се чувствам дисидент. И още – прецакан от живота, лузър, битуващ отвъд „коректния” мейнстрийм на прогресивното либерално общество.

Наистина е интересно защо посланиците, начело с любимия ми пенкилер Кабан, отправят педерастки призив. Че у нас открай време по посолствата командироват гейове и лесбийки, е ясно. Но пък чак такава демонстрация, чак такава наглост…

Деца умират от глад,болести и насилие, педофилията процъфтява, само че господа амбасадорите са далеч по-загрижени за правата на сбърканяците.

Това не е просто двоен стандарт. Това не е просто защита на себеподобните. Това е опасна дисксриминация по сексуален признак.

Ако си гей, те подкрепяме. Ако не си, духаш супата.

Следващата крачка е Кабан и сие да си набучат по едно перо отзад и да поведат парада по жълтите павета. В щастливата компания на разни росковци-московци, кончити-мончити, протестъри-гротестъри и прочие евгениминчевци.

Всъщност на тези псевдо-хуманисти не им пука за личностните свободи. Единствената им цел е покварят окончателно обществото ни, да ускорят моралната деградация, да сеят разврат под благовидната маска на „толерантността”, разбирай „толерастията“.

Заразената западна цивилизация няма полза от острови на патриархалността като България. Как би могла да разгърне пълноценно световната си хегемония?

С всичките му дефекти българският човек в душата си отличава доброто от злото, нормалното от извратеното, все още почита божиите закони, макар да ги е трансформирал симпатично в символиката на народното християнство.

Българският човек, колкото и да им се привижда на посланиците като талибан, в генотипа си е толерантен, мъдър. Той не би имал против някой да си бърка по дупките в домашно-интимни условия, щом толкова много му харесва. Само че ако може да не го натрапва на улицата.

Както ние не правим паради на хетеросексуалните и не афишираме половите си предпочитания, нека и те не манифестират по прашки насред София. Че и с подкрепата на чуждите посолства.

Да си нормален и да го признаваш, е обида за „другостта“. Да си ненормален и да парадираш с това, обаче не е обида за нормалността. Бъди гей, слагай си го където и с когото поискаш, но не ми го навирай под носа, и то в центъра на София.

Откъде накъде деветгодишният ми син трябва да гледа подобни гадости? Кой им дава право да го развращават, само защото се чувствали „потиснати”?

Трябва ли да напомням на уж интелигентни хора: библията осъжда хомосексуализма като грях. Бог е сътворил човека „мъж и жена”. Той ги е благословил за съвместен живот с думите: плодете се и се множете. Според постулатите на Ватикана „хомосексуализмът е страст, болест и неестествено състояние вследствие на грехопадението”.

Кой иска да обърне нашия град в Содом и Гомор?

И нека сме наясно – този текст не е против гейовете. Този текст е срещу скандалното им рекламиране, превърнато в евроатлантическа норма.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*