Тежка психопатия е да искаш затвор за Борисов, защото е опазил страната си

Има и нравствени терористи. Има и идеологически атентати. Не по-малко страшни от истинските, защото тровят духа ни.

„Протестна мрежа” и други епигони внесли сигнал до Цацаров срещу премиера Бойко Борисов. Пропуснал руския самолет над небето на България, не наредил да го прихванат и свалят.

Според вносителите на сигнала ставало дума за съставомерното деяние „Предателство” по чл. 100 (2) от Наказателния кодекс. Това се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна…

Искаше ми се да е шега, но не е.

Никаква шега не е, няма и общо с втръсналите на всички протестърски мантри от типа на „модела КОЙ” „Пеевски”, „Цеко от Алеко”, „банките-гнили ябълки”.

Тия типове вече играят на едро, искат да ни вкарат във война.

Само преди десетина дни го предсказах, но не се гордея от това:

„Плевнелиев и подобните му скоро ще обявят война на Русия, ще видите”…”

Е, случва се на живо.

Представяте ли си да свалим руски самолет, примерно над София или над Черно море? Да се разхвърчат трупове на пилоти, да гръмне пожар? Какво следва? Путин дали ще си трае и ще махне великодушно с ръка? Ще мирясат ли тогава грантаджиите на „Америка за България”, това ли е великата им цел?

Аз не желая страната ми да влиза във военни действия с Русия или с която и да е друга държава. Не желая и, демонстрирайки агресивност към руски самолети, фактически да заявяваме съпричастност към каузата на „Ислямска държава”.

Да кепазиш премиера пред главния прокурор, задето е постъпил държавнически в рискова ситуация, е тежка психопатия. И не ме интересува, че ще ме обявят за апологет на Борисов. По-важно е, че Борисов е опазил народа си – тоест нас и нашите деца. Такава е мисията на добрия стопанин на държавата.

Сигналът, публичният донос до Цацаров демаскира болните мозъци от „Протестна мрежа”. Комплексирани страхливци, щатни клеветници на хранилка при Сорос, които се издокарват като „ястреби”, като „по-католици от папата”, за да оправдаят субсидиите си.

Ако затрещят бомбите обаче, първи ще се скрият в миша дупка. Или в бункерите на американското посолство.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*